LOVE Y'ALL !!

FYY VAD SÖTA KOMMENTARER ! :) Har varit i Sthlm en hel vecka så har inte kunna skriva, men gör det efter jag käkat :D

Älskar er !

LITE INFORMATION + EN FRÅGA

Jag ska till Stockholm imorgon och stanna där i en vecka, så det blir nog kaske två inlägg på hela veckan. Ska tidsinställa nåra st nu när jag har tid ! :) ¨

Tycker ni om novellen eller ska jag börja på den andra idén jag hade ? :)


I'M AFRAID TO TELL YOU : PART 4

- Han får nog sova hos pappa, sa jag och tog en klunk av min Fresca.

tänk er lillkillens hud mörkare och håret mörkare. btw killen e landon från kids react på yt :)

Torsdagen kom snabbare än vad jag trodde. Ska bli grymt kul att få träffa Caitlins kompisar. Jag har känt Caitlin i tre år men endå aldrig träffat dom, så det var väl dags. Vad jag hade hört så hade Chaz grym humor och att Ryan var grymt snygg.

- Mamma, sa jag ta den båa eller gjöna ? frågade Jaden och jag kom tillbaka till verkligheten. Han hade plockat fram två t-shirtar. Den ena tshirten var randig i stora ränder i två olika gröna nyanser, den var lite genomskinlig också och den andra var blå med ett LA tryck.
- Ta den gröna så sparar vi den blåa till LA resan, eftersom det står LA, sa jag och satte mig på sängkanten och granskade Jaden medans han drog på tshirten. Han hade den gröna tshirten, mörkblåa jeans och sin svarta Atlanta keps vi köpt några dagar tidigare med Caitlin.
- Mamma, nä ska vi till mojfa ? frågade han och tog mina händer och började svänga runt med dom. 
- Snart älskling, jag ska bara fixa mig först sen så åker vi. Då tog hand ett hårade tag om min händer och försökte dra upp mig, men misslyckades totalt eftersom jag väger rätt mycket mer än honom. Han försökte igen, och för att vara snäll så ställde jag mig upp så han skulle tro att det var han.
- Wow Jaden, har du tränat? Du är ju sjukt stark ! sa jag och började gå till mitt rum. 
- Men du vet mamma, jag tänade igåj.. sa han stolt och gick som Chris brukar göra.

När jag bytt om - blev riktigt mörkblåa midjeshorts , en vit spetsblus och en grå kofta + ett flätat skärp- så åkte vi. Bilresan till pappa gick snabbare än vanligt och vi var framme på 5 minuter. Jag parkerade bilen på pappas uppfart och klev ur bilen. Jag gick runt och spände upp Jaden och då öppnades pappas dörr och han och min lillebror Landon kom ut. Min pappa är inte som alla andras. Han är tatuerad över armarna, bröstet och en del av ryggen. Han har en läpppiercing och lite skägg. Han är 36 men ser ut som 25. Just idag hade hanpå sin en vit tshirt och jeans med lite häng.

- Mojfa ! skrek Jaden och sprang till honom.
- Jaden ! skrek pappa tillbaka och fångade Jaden i en kram. Han snurrade runt Jaden och Jaden skrattade så all luft nästan tog slut. Jag gick emot Landon med ett leende och kramade om honom.
- Hej bror , sa jag och släppte honom.
- Hej sis, sa han tillbaka och skratta lite. Landon är 14 år och rätt populär hos tjejerna. Men han är tillsammans med en tjej som heter Tori så han bryr sig inte så mycket om dom.
- Hur går det med digoch Tori då ? frågade jag och han log när han hörde hennes namn.
- Går grymt faktiskt. Ett halvår imorgon. sa han och vi började gå in mot huset.
- Jaså ? Vad ska ni göra då ? frågade jag nyfiket och blev ganska exited.
- Haha , du är så nyfiken. Men jag ska bjuda henne på en resturang. sa han och vi satte oss i soffan.
- Det låter bra det.
- Juste, jag nämne dig i den senaste Kids React videon. sa han helt random.
- Aaw ! Sa du hur bra storasyster jag är ?
- Näe, jag sa bara att du skicka ett sms om att Osama var död..

SÅ FINALLY SÅ FICK NI NÅGOT !!!

btw, det är tråkigt nu i början,men det tar sig :)

SVAR



SVAR : Nu är det såhär att när jag var 5 månader så kunde jag gå, och jag börja prata vid 7-8 månader. Jag kunde prata som vem som helst ( okej en aaaaning sämre men u get it) när jag var tre, jag klädde tillomed på mig själv. Det beror helt på från barn till barn. Min kompis lillebror kan prata bättre än mig nästan, och han är tre. Jaden är meningen att vara tre´, kanske faila lite med texten men ja. Det beror på. Din kompis bror kanske inte kan prata och så, men det kunde jag.

skriver så fort jag kan, puss.  

wannabees..

Wannabees är fan det värsta som finns. INGEN novellblogg hade en tjej med en son, men nu finns en till. Cheyen läser min blogg och har tillochmed kommenterat den, så jag vet ju vem det är och så. 

Skulle uppskatta om ni inte snor idéer och sånt. För det är så sjukt irriterande ! 

skulle bli glad om ni läste :)

Har inte skrivit på nästan två veckor, och jag är så hemskt ledsen. Men det är sommarlov och jag umgås med dom bästa människorna jag känner. Några går inte ens i min skola så jag kommer inte träffa dom så mycket i höst. Så jag vill ta vara på tiden så mycket som möjligt ! Men nu på måndag så åker tre av mina närmaste till Ukraina och ska dansa i två veckor, så då blir det nog bättre uppdatering. Men jag ska endå vara med min bästa bruursha :) Brother from another mother är de så man säger ? :) Hah nej men iallafall. Som ni förstår så kommer jag skriva nån gång i veckan :) Antagligen onsdag, för på måndag ska jag till stenö med Agnes, o sen blir det väl och vara med Blerim(brur) eller något. Ni bryr er inte om namnen men nu får ni dom ;)

Vi hörs till veckan. Älskar er !


I'M AFRAID TO TELL YOU : PART 3

- Är det kepsen du ska ha ? frågade jag Jaden och han nickade ivrigt. Okej då får du den, sa jag och han gjorde highfive med Caitlin. Jag skrattade lite men gick till kassan.


Efter två timmar av shopping var Jaden trött och hungrig, så vi bestämde oss för att äta och sen åka hem.
- Vart ska vi äta då ? frågade Caitlin när vi gick runt i Atlanta för att hitta något.
- Wendys kanske ? frågade jag och pekade mot en Wendys skylt som lyste i en stark röd och vit färg.
- Ah, vad tycker du Jaden ? frågade Caitlin Jaden och han nickade tröttsamt. Jag lyffte upp honom i min famn och vi gick mot Wendys. Vi ställde oss i kön som var rätt kort, för efter ungefär två minuter så var det våran tur.

- Vad ska ni ha då ? frågade kassörskan som såg rätt stressad ut. Caitlin vände sig mot oss och jag skakade på huvet.
- Jag kan betala åt mig och Jaden. sa jag bestämt och Caitlin suckade.
- Adriana, du betalar ju alltid åt mig, jag vill betala nu. sa hon envist men endå skämtsamt. Jag röck lite på axlarna men inte så mycket eftersom Jaden var i min famn.
- Jag vill ha en Single meny med en choklad frosty, sa Caitlin och vände sig sedan mot mig igen. Ni då ?
- Ehm.. En Barnbox med Cheeseburgare och pommes frites och en äppel jucie, och en Ceasar Chicken Wrap meny med Fresca, sa jag och kassörskan nickade medans hon gick och hämtade all mat. Nåra minuter senare så hade vi två brickor fulla med mat. Vi letade rätt på en plats och satte oss ner. Jag tog Jadens barnbox och öppnade den. Jag tog ut hans mat och såg att det låg en leksak längst ner. Jag tog upp den också och såg att det föreställde en hund som kunde dansa, rätt patetiskt.

- Jaden sötnos, ska du ha den här ? frågade jag och han vände sig mot mig granskade hunden och skakade på huvudet. Jag nickade och la tillbaka den i boxen.
- Så Adi, mina kompisar Chaz och Ryan ska komma hit på torsdag, började hon och tog en pommes och toppade i sin Frosty, vilket är det godaste som finns.
- Ah jag vet, du sa det förut, sa jag och tog en tugga av min wrap medans jag sneglade på Jaden.
- Jag tänkte ha en myskväll med dom två och oss två, hur blir det med Jaden ? frågade hon och tog några pommes till.
- Han får nog sova hos pappa, sa jag och tog en klunk av min Fresca.

Hej, förlååt för korta o några men ah..

I'M AFRAID TO TELL YOU : PART 2


- Snygging ! sa jag och han flina.
- Ja vet ! sa han självsäkert och jag skratta åt hans ganska självklara svar. Jag sedan om och drog även på ett korshalsband och flätade håret och tog åt sidan.
- Ska vi gå ? frågade jag Jaden och han nickade ivrigt som svar. Vi gick mot hallen och jag tog fram hans lila sneackers och hans gråa keps. Jag satte kepsen på hans huvud och gav han skorna. Jag tog i mina fötter i ett par svarta ballerina och hjälpte sedan Jaden med att knyta. Sedan så hämta ajg min väska, nyckeln , mobilen. Sen så gick vi.
___________________________________________________________________________________________

Vi gick ner för trapporna och ut ur lägenhetshuset mot bilen. Jag hade fått en svart Ford Escape av pappa som "gravidpresent" när jag fick Jaden. Han tyckte att jag behövde en bra bil nu när jag skulle få en son. Jag spände fast Jaden i sin barnstol och satte mig sedan i förarsätet. Jag startade bilen och satte på radion. Next 2 You av Chris Brown och Justin Bieber spelades och Jaden fick ett glädjeryck.

- Åh det är Chris Bran ! sa han och börja små sjunga. Chris Brown är Jaden stora idol. Varje gång han hör nån av Chris's låtar så blir han alltid gladare. Så sjukt gulligt att se. Jag fortsatte köra vilket tog ungefär nån kvart. När vi var framme så var klockan tio i elva.. Jag spände upp säkerhetsbältet på mig själv och gick ur bilen. Sedan gick jag runt bilen till Jadens sida.Jag öppnade bildörren ,spände upp hans bilbarnstol och lyffte upp honom. Jag satte sedan ner honom på marken och stängde bildörren.

- Vaj är Cailin ? frågade Jaden och kollade runt sig själv.
- Hon kommer nog snart.. sa jag och tog hans hand i min. Att vara mamma i min ålder är ganska så jobbigt. Eftersom man aldrig kan gå på fester och sånt. Vi hälsar rätt ofta på min pappa, han har varit otroligt hjälpsam. Med allting. Min mamma har jag inte pratat med på två år. Men jag bryr mig inte så mycket längre..
- Mamma !! De är Cailin !! sa han och släppte min hand och sprang emot Caitlin som fångade han i en kram.

- Hej snygging ! sa hon och släppte ner honom till marken igen. Har du gjort något med håret ? Det är ovanligt snyggt idag, fortsatte hon och Jaden tog av kepsen och drog en hand genom håret, sedan nickade han nöjt. Jag hade faktiskt klippt honom kvällen innan, hans hår hade blivit för långt.
- Hej Adi, sa hon och kramade om mig sedan.
- Hej Cait, svarade jag och kramade tillbaka. Vi släppte varandra och gick in i köpcentrumet.

- Vart ska vi gå först då ? frågade Caitlin och log mot oss båda.
- Vi tar Stratosphere först, så får vi Jadens affär gjord.. sa jag och log tillbaka. Vi gick mot Stratosphere och Jaden kom till hans "heaven" . Två år och klär sig redan som Chris. Så söt. Han sprang mot keps hyllan för barn och glodde runt tills han hittad vad han ville ha.

- Mamma!! Sån däj har Chris ! sa han lyckligt och pekade på en helsvart keps med ett A på som låg högst upp på hyllan. Jag sträckte mig efter den och nådde nästan inte. Men tillslut så fick jag tag på den. Jag ¨tog tag i prislappen och läste " $ 52,3". Det var inte så farligt, så jag gav Jaden kepsen, och han satte den på sitt huvud. Såklart så var han nästan överdrivet söt i den så.. Det är klart att jag skulle köpa den.
- Är det kepsen du ska ha ? frågade jag Jaden och han nickade ivrigt. Okej då får du den, sa jag och han gjorde highfive med Caitlin. Jag skrattade lite men gick till kassan.

Sådär ja. Lite försenad men jaja :) Tycks ?

RSS 2.0