I'M AFRAID TO TELL YOU : PART 2


- Snygging ! sa jag och han flina.
- Ja vet ! sa han självsäkert och jag skratta åt hans ganska självklara svar. Jag sedan om och drog även på ett korshalsband och flätade håret och tog åt sidan.
- Ska vi gå ? frågade jag Jaden och han nickade ivrigt som svar. Vi gick mot hallen och jag tog fram hans lila sneackers och hans gråa keps. Jag satte kepsen på hans huvud och gav han skorna. Jag tog i mina fötter i ett par svarta ballerina och hjälpte sedan Jaden med att knyta. Sedan så hämta ajg min väska, nyckeln , mobilen. Sen så gick vi.
___________________________________________________________________________________________

Vi gick ner för trapporna och ut ur lägenhetshuset mot bilen. Jag hade fått en svart Ford Escape av pappa som "gravidpresent" när jag fick Jaden. Han tyckte att jag behövde en bra bil nu när jag skulle få en son. Jag spände fast Jaden i sin barnstol och satte mig sedan i förarsätet. Jag startade bilen och satte på radion. Next 2 You av Chris Brown och Justin Bieber spelades och Jaden fick ett glädjeryck.

- Åh det är Chris Bran ! sa han och börja små sjunga. Chris Brown är Jaden stora idol. Varje gång han hör nån av Chris's låtar så blir han alltid gladare. Så sjukt gulligt att se. Jag fortsatte köra vilket tog ungefär nån kvart. När vi var framme så var klockan tio i elva.. Jag spände upp säkerhetsbältet på mig själv och gick ur bilen. Sedan gick jag runt bilen till Jadens sida.Jag öppnade bildörren ,spände upp hans bilbarnstol och lyffte upp honom. Jag satte sedan ner honom på marken och stängde bildörren.

- Vaj är Cailin ? frågade Jaden och kollade runt sig själv.
- Hon kommer nog snart.. sa jag och tog hans hand i min. Att vara mamma i min ålder är ganska så jobbigt. Eftersom man aldrig kan gå på fester och sånt. Vi hälsar rätt ofta på min pappa, han har varit otroligt hjälpsam. Med allting. Min mamma har jag inte pratat med på två år. Men jag bryr mig inte så mycket längre..
- Mamma !! De är Cailin !! sa han och släppte min hand och sprang emot Caitlin som fångade han i en kram.

- Hej snygging ! sa hon och släppte ner honom till marken igen. Har du gjort något med håret ? Det är ovanligt snyggt idag, fortsatte hon och Jaden tog av kepsen och drog en hand genom håret, sedan nickade han nöjt. Jag hade faktiskt klippt honom kvällen innan, hans hår hade blivit för långt.
- Hej Adi, sa hon och kramade om mig sedan.
- Hej Cait, svarade jag och kramade tillbaka. Vi släppte varandra och gick in i köpcentrumet.

- Vart ska vi gå först då ? frågade Caitlin och log mot oss båda.
- Vi tar Stratosphere först, så får vi Jadens affär gjord.. sa jag och log tillbaka. Vi gick mot Stratosphere och Jaden kom till hans "heaven" . Två år och klär sig redan som Chris. Så söt. Han sprang mot keps hyllan för barn och glodde runt tills han hittad vad han ville ha.

- Mamma!! Sån däj har Chris ! sa han lyckligt och pekade på en helsvart keps med ett A på som låg högst upp på hyllan. Jag sträckte mig efter den och nådde nästan inte. Men tillslut så fick jag tag på den. Jag ¨tog tag i prislappen och läste " $ 52,3". Det var inte så farligt, så jag gav Jaden kepsen, och han satte den på sitt huvud. Såklart så var han nästan överdrivet söt i den så.. Det är klart att jag skulle köpa den.
- Är det kepsen du ska ha ? frågade jag Jaden och han nickade ivrigt. Okej då får du den, sa jag och han gjorde highfive med Caitlin. Jag skrattade lite men gick till kassan.

Sådär ja. Lite försenad men jaja :) Tycks ?

Kommentarer
Postat av: moa

jätte bra jue =)

Man vill ha mer

2011-07-01 @ 20:15:58
Postat av: s.a.r

gullig novell !:)

2011-07-01 @ 21:22:53
Postat av: michaela

gätte bra snälla fösök lägga ut kapitlar lite tidigare

2011-07-02 @ 00:45:54
Postat av: Julia

Aaaaaaw,fan vad gulligt haha ;)

2011-07-02 @ 01:04:53
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Johanna

mer mer :)

2011-07-02 @ 11:37:48
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: J

Awesome! :)

2011-07-02 @ 22:35:15
Postat av: LILLJA

gud vad bra kan du lägga ut mera snälla

2011-07-03 @ 23:50:15
Postat av: sarah

så gullig!

skriv mer & oftare:)

2011-07-04 @ 20:27:30
URL: http://sarahehrndal.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0