I'M AFRAID TO TELL YOU : PART 1

Det handlar om Adriana Lynn som alltid har älskat att vara tonåring. Hon har älskat festerna, dom sena utekvällarna, och bara umgås med kompisar. Men När hon var 16 år så blev hon gravid med sin dåvarande pojkvän Seth. Han lämnade så fort han fick veta. Hon bestämde sig för att behålla barnet. Nu är hon 18 och har sin son Jaden som är två år... Vännerna lämnade henne, förutom hennes bästa vän Caitlin Beadles. Hennes mamma slängde ut henne ur huset. Så nu bor hon i en egen lägenhet utanför Atlanta, och har bara Caitlin och sin pappa som stöd.

- Mamma... hörde jag nån viska i mitt öra. Jag öppnade ögonen och kom tillbaka till verkligheten. Det var Jaden.
- Mamma... Jag e hunri.. sa han ganska lågt igen medans han stog och tittade på mig. Jag satte mig upp och drog en hand genom morgon håret.
- Okej.. sa jag med min morgon röst och gick av sängen. Jag lyffte upp Jaden och gick mot köket. Jag satte han i hans stol och hörde hur hans magge kurrade tyst.
- Vad vill du ha då sötnos ? frågade jag och kollade på Jaden. Han var inte speciellt lik mig.. Han hade ganska mörk hy och svart hår. Ganska stora mörka ögon.. Jag har ljusbrunt hår och blåa ögon. Han fick Seth's utseende..
- Juice, o jodnötssmö med sylt macka. sa han och kollade på mig glatt. Jag nickade och tog fram två skivor bröd, eftersom jag ändå tänkte ta en själv. Jag tog fram jordnötsmör och jordgubbssylten och började bre på. Sedan la jag ena brödet på det andra och skärde två trekanter. Jag gav Jaden den ena och började käka min medans jag hämtade ett grönt plastglas och hällde i juice ungefär i halva. Sedan gav jag Jaden glaset och satte i juicen i kylen igen.
- Tack mamma, sa han glatt och tog en klunk av juicen.
- Varsågod Jaden. sa jag och log. För att vara två år så pratar han bra, och har otrolig bra hyffs mot andra människor.

Jag tog mobilen som låg på köksbordet och låste upp den. Jag såg att jag fått ett sms från Caitlin. Jag blev ganska chokad eftersom klocka är nio.. Men läste det endå.

ADRIANA ! JAG MÅSTE SHOPPA, SERIOUSLY. C'mon ?
Jaden kan du ju ta med dig ? :) Han gillar ju att följa med..
xxC

Jag tittade upp från mobilen och på Jadensom satt och åt sin macka.
- Jaden , vill du följa med till stan med mig och Caitlin ? Du kan få en ny keps om du vill ?
- JA! ropade han och såg gladare ut en vad han redan var. Åh jag älskar honom!

Jaden ville hänga på, swag. LOL. Nejmen syns vid elva då ? :)
xxA

Jag fick svar att det var okej och då var Jaden klar. Jag tog glaset och la den i zinken sen så lyffte jag ner honom.
- Kom så får vi på dig kläder. sa jag och han sprang in till hans sovrum. Jag gick fort efter och kom tillslut in i hans rum också. Han satt på sin säng och väntade på att jag skulle ta fram kläder. Jag drog ut ett par svarta jeans med en kedja som hängde och en grå tröja som det stog SWAG på.
- Blir det bra ? frågade jag och han nickade. Medans han klädde på sig helt själv så kollade jag lite kläder åt mig själv, i mitt egna rum. Jag tog fram ett par svarta tighta jeans, ett vitt linne och en jeans skjorta. När jag lagt kläderna på sängen så sprang Jaden in.

- Snygging ! sa jag och han flina.
- Ja vet ! sa han självsäkert och jag skratta åt hans ganska självklara svar. Jag bytte sedan om och drog även på ett korshalsband och flätade håret och tog åt sidan.
- Ska vi gå ? frågade jag Jaden och han nickade ivrigt som svar. Vi gick mot hallen och jag tog fram hans lila sneackers och hans gråa keps. Jag satte kepsen på hans huvud och gav han skorna. Jag tog i mina fötter i ett par svarta ballerina och hjälpte sedan Jaden med att knyta. Sedan så hämta ajg min väska, nyckeln , mobilen. Sen så gick vi.

SÅ DET VAR FÖRSTA :D gilla ?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0