I'M AFRAID TO TELL YOU : PART 5

- Ryan Butler, sa han och log. Jag log tillbaka och sedan började vi gå mot bilen
____________________________________________________________________________________________

Några minuter senare så var vi framme hos Caitlin. Vi gick ur bilen och mot hennes hus. Hon öppnade dörren och vi steg in. Sandi gick precis förbi hallen när vi hade gått in.
- Chaz , Ryan, välkomna ! sa hon och gav dom en varsin kram. Sandi, Caitlins mamma, är grymt söt ! 1,55 lång , långt blondt hår och otroligt lik Caitlin!
- Hej, Adriana ! sa hon sedan och gav mig en kram också.
- Hej Sandi, allt bra ? frågade jag och log mot henne.
- Allt är bra, hur är det med Ja- Caitlin avbröt henne.
- Mamma , vi vill vara själva ett tag, låta killarna få komma in... sa hon och tittade på mig. Jag mimade tack och vi gick in i hennes vardagsrum.

- Vi ska sova här inatt, vi drar bara fram några madrasser. Om det är okej för er ? frågade Caitlin och alla nickade.
- Jag kan gå och hämta dom, erbjöd jag och gick mot doms källare där dom har gym, för där är madrasserna.
-Jag kan hjälpa dig, sa Ryan och följde efter mig.
- Tack, va schysst, sa jag och log mot honom medans jag gick ner för trappan. Jag kom ner på det kalla golvet och gick mot skåpet. Jag tog ut fyra madrasser och tog två av dom, och lämnade kvar två till Ryan. Jag gick upp för trappan med Ryan bakom mig.

- Caaaaitlin ! Hjälp mig ! skrek jag åt henne och försökte ta tag i båda och dra samtididigt. Vilket slutade med att jag ramlade, och landa på rumpan. Caitlin såg det precis och börja asgarva.
- Sällan att du ramlar, haha ! sa hon och tog ena madrassen och hjälpte mig att ta in dom till vardagsrummet. Vi la dom till rätta och jag la mig i soffan. Caitlin la sig ovanpå mig. Chaz och Ryan la sig på en varsin madrass.
- Så, vad ska vi göra ? sa Chaz och vände sig mot oss och hade ena handen på rumpan och andra på huvudet och försökte se sexig ut. Jag brast ut skratt och Caitlin ramlade av mig och rakt på Ryan..

Några minuter senare satt vi framför tvn och kollade på "Harry Potter and the Deathly Hallows part 2". Både Cait,Ryan och Chaz hatar Voldemort, men jag tycker att han är grym! Jag vet inte varför, men har alltid varit en Team Slytherin. När jag var liten var jag helt besatt av Harry Potter. Jag hade skoluniformen, Harrys glasögon, trollstaven och allting. Hade tillochmed glasögonen till skolan, men min lärare sa åt mig att ta av dom för det inte var riktiga glasögon. Hon förstörde allting. Skulle ju gifta mig med Draco och allting. Jag småskratta lite åt mina tankar när jag märkte att alla tre glodde på mig.
- Vadå ? frågade jag och kolla runt på dom.
- Du skrattade, precis när Voldemort döda Harry. sa Ryan och glodde på mig som om jag vore en idiot.
- Ja ? Voldis är grym ju ! sa jag och vände mig mot tvn.
- Du är ju sjuk, sa Chaz. Plötsligt ringde min mobil, det var pappa.
- Vänta ska bara svara. sa jag och gick iväg.

- Hej, sa jag och hörde Jaden fråga om han fick prata.
- Hej mamma, sa han och fnissa lite. Har bara varit borta i några timmar, men jag saknar han jätte mycket!
- Hej älskling ! Hur är det ? frågade jag honom.
- Jätte bja, vi haj kollat på Kjick Ass. sa Jaden och lät jätte stolt. Vi har kollat på trailern , men den är rätt våldsam så har aldrig låtit han se den.
- Har du ? Var den bra ? frågade jag och tänkte inte bli sur. Han hanterar såna saker rätt bra, förstår inte varför eftersom han bara är tre , men det gör han.
- Den va gjym ! sa han och hörde sen att pappa sa i bakrunden att det var sovdags.
- Du får ha det så bra älskling. Älskar dig till månen och tillbaka !
- Älskjar dej ockjså mamma, sa han och la på. 

Så, äntligen fick ni något ! :) Btw, jag är definitivt Team Slytherin ;) Men vill ju inte att Harry ska dö liksom :( Han e söt ;)

LÄS.

jag har varken lusten eller tiden till att skriva, men jag skriver lite varje kväll så kommer nog upp en snart. förlåt


I'M AFRAID TO TELL YOU : PART 4

- Juste, jag nämne dig i den senaste Kids React videon. sa han helt random.
- Aaw ! Sa du hur bra storasyster jag är ?
- Näe, jag sa bara att du skicka ett sms om att Osama var död..
______________________________________________________________________________________________

En timme senare så fick jag ett sms från Caitlin som sa att jag skulle hämta henne och åka mot flygplatsen.
- Hörni , jag måste gå nu. sa jag medans vi satt och fikade. Jag ställde mig upp och tog min kopp och ställde den på diskbänken . Jag gick fram till Jaden som satt och drack saft och kramade om honom.
- Sköt dig nu sötnos , så ses vi imorn !
- Ja mamma. sa han och flina. Jag kramade Landon och Pappa hejdå och sen gick jag ut mot bilen. Jag satte mig vid förarsätet och satte på säkerthetsbältet. Jag stoppade i nyckeln och vred om, tryckte ner foten på gasen och körde iväg.

En kvart senare så stog jag utanför Caitlins ENORMA hus. Jag granskade huset en gång och tutade sen med biltutan så hon skulle förstå att jag stog här ute. Dörren for upp och Caitlin kom ut joggandes. Hon hade på sig en mörk mörk brun shorts byxdress med ljusare detaljer, grymt fin, som vanligt. Hon öppnade bildörren och satte sig ner.
- Hey Adi. sa hon och satte på bältet.
- Hey Cait, sa jag och körde ut från hennes familjs parkeringplatser.

Caitlin bor rätt nära flygplatsen så vi kom dit snabbt. Jag parkerade bilen och sen gick vi ut och in mot terminalen dom skulle gå ut ur. Vi kom precis i tid, för dom gick ut ur terminalen när vi kom dit.
- CHAZZIE , BUTSY ! ropade Caitlin och sprang emot dom och kramade om båda samtidigt. Jag gick sakta emot dom och stannade nån meter ifrån. Caitlin vände på huvudet och jag hörde hur hon mummlade "Juste".
- Killar. Det här är Adriana Lynn , även min bästa vän. sa hon och presenterade mig. Killen med brunt hår som var under en gul keps sträckte fram handen och jag tog den.
- Chaz Somers, guden av humor. sa han självsäkert och den andra killen fnös, som då måste vara Ryan. Han sträckte fram handen också och jag skakade den också.
- Ryan Butler, sa han och log. Jag log tillbaka och sedan började vi gå mot bilen.

KORT FÖRLÅT..

RSS 2.0